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  • 다시마 특허정보 (총625건)
Em-Lacquer Water Solution Mixed with Natural Component, Method f...  국내
The present invention relates to an EM-lacquer water solution mixed with a natural component, a method for preparing a fermented anti-...
VASODILATOR PHARMACEUTICAL PREPARATION AND HEALTH FOOD COMPOSITI...  국내
This invention provides a novel material having a vasodilator action thereby suppressing or ameliorating various human diseases and di...
Vasodilator pharmaceutical preparation and health food compositi...  국내
This invention provides a novel material having a vasodilator action thereby suppressing or ameliorating various human diseases and di...
Body cosmetic pigment composition and its production method  국내
The present invention is related to a body cosmetic composition used for enhancing elasticity of the skin and losing a weight, and its...
Method for manufacturing processed foodstuffs from algae as mate...  국내
A method for manufacturing a processed foodstuff from an alga as a material, which comprises heating the alga in water or a flavoring ...
지방간 개선제 조성물(Composition for Improvement of Fatty Liver)  국내
본 발명은 진피발효물 생성방법 및 이에 따른 진피발효생성물을 개시한다. 구체적으로 본 발명은 쌀겨와 다시마 및 인삼 중 적어도 하나를 포함하는 혼합물을 젖산균 및 효모 중 적어도 하나에 의해 발효하여 발효물을 생성하는 단계; 상기 발효물을 ...
다시마 장아찌의 제조방법(METHOD OF PREPARING SEA TANGLE JANGAJJI)  국내
본 발명은 다시마 장아찌의 제조방법에 관한 것으로, 상세하게는 본 발명의 다시마 장아찌 제조방법은 통상의 장아찌제조방법에 있어서, 다시마 생체를 데치는 데침 단계; 상기 데친 다시마를 세척하는 단계; 세척한 다시마를 냉동하는 단계; 냉동한 ...
다시마 성분이 함유된 오리훈제 제조 방법(MANUFACTURING METHOD FOR SMOKING OF DUCK ...  국내
본 발명은 다시마 성분이 함유된 오리훈제 제조 방법에 관한 것으로, 보다 상세하게는 오리육에 침투 및 숙성되는 염지액을 발색연육제, 카제인, 유장, 소금, 아질산염, 설탕, 적포도주, 참기름, 마늘, 양파, 글루탐산모노나트륨(MSG), 레드...
지방간 개선제 조성물(Composition for Improvement of Fatty Liver)  국내
본 발명은 진피발효물 생성방법 및 이에 따른 진피발효생성물을 개시한다. 구체적으로 본 발명은 쌀겨와 다시마 및 인삼 중 적어도 하나를 포함하는 혼합물을 젖산균 및 효모 중 적어도 하나에 의해 발효하여 발효물을 생성하는 단계; 상기 발효물을 ...
건강식 피자의 도우용 조성물 및 건강식 피자의 도우 제조방법(A COMPOSITE FOR HEALTHFUL PIZZ...  국내
본 발명은 피자를 만들기 위한 피자 도우용 조성물과 이를 사용하여 피자 도우를 제조하는 방법에 관한 것으로, 30 ~ 38℃의 물 100 중량부당, 오징어 먹물 분말 5 내지 15 중량부, 다시마 분말 2 내지 10 중량부, 소금 1 내지 ...
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