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  • 토마토 특허정보 (총264건)
Candied tomatoes  국내

Method for increasing the consistency of plant products in the f...  국내

토마토 잎 및 가지의 유효 이용법  국내
【요약】   (수정유)【과제】토마토를 재배, 제조하는 공정으로 배출 되는 미사용 자원의 잎, 가지로부터 항산화성(비타민 C와 리코핀)의 높은 식품 소재에 재차 이용할 수 있는 제조 방법을 제공한다.【해결 수단】토마토잎, 가지를 세정 1 및 ...
Preparation of high-consistency tomato products  국내
Tomato products of increased consistency are prepared by sequentially applying acidification and homogenization to juices or concentra...
토마토 양분 국수의 제법  국내
【요약】【과제】본 발명은, 면체에 토마토의 함유 비타민을 많이 함쌍 영양가가 높고 색조, 향미, 및 음식맛이 보다 좋고 장기 보존 할 수 있는 것과 동시에, 맛있는 면을 제공하려고 하는 것으로, 그방법에 따르는 제품은 손수 만든 이른바 , ...
Plant for bringing about enzyme-deactivation in fruit and vegeta...  국내
The invention relates to a technological process for deactivating enzymes in fruit and vegetables, and to plant used therefor--tomato ...
Process for the removal of skins from tomatoes using thermophysi...  국내
The invention relates to a process and plant for skinning tomatoes using thermophysical methods. The process consists substantially in...
PROCESS AND PLANT FOR THE PRODUCTION OF LYCOPENE FROM REJECTS OF...  국내

Process for peeling tomatoes under vacuum  국내
Improved process for peeling tomatoes under vacuum comprises the step of instantaneously connecting the container of the tomatoes to a...
전자레인지 조리용 파우치 식품 및 토마토 조림 요리의 제조 방법  국내
【요약】【과제】토마토 삶어 요리용 소스가 미리 충전되어 레토르트 처리 된 주머니 모양의 파우치내에 고체 속재료를 투입해 전자 렌지로 가열 조리했을 경우에, 토마토 삶어 요리용 소스에 침지법하지 않았다 고체 속재료를 토마토 삶어 요리한 것같은...
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