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Candied tomatoes
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Method for increasing the consistency of plant products in the f...
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토마토 잎 및 가지의 유효 이용법
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【요약】 (수정유)【과제】토마토를 재배, 제조하는 공정으로 배출 되는 미사용 자원의 잎, 가지로부터 항산화성(비타민 C와 리코핀)의 높은 식품 소재에 재차 이용할 수 있는 제조 방법을 제공한다.【해결 수단】토마토잎, 가지를 세정 1 및 ...
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Preparation of high-consistency tomato products
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Tomato products of increased consistency are prepared by sequentially applying acidification and homogenization to juices or concentra...
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토마토 양분 국수의 제법
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【요약】【과제】본 발명은, 면체에 토마토의 함유 비타민을 많이 함쌍 영양가가 높고 색조, 향미, 및 음식맛이 보다 좋고 장기 보존 할 수 있는 것과 동시에, 맛있는 면을 제공하려고 하는 것으로, 그방법에 따르는 제품은 손수 만든 이른바 , ...
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Plant for bringing about enzyme-deactivation in fruit and vegeta...
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The invention relates to a technological process for deactivating enzymes in fruit and vegetables, and to plant used therefor--tomato ...
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Process for the removal of skins from tomatoes using thermophysi...
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The invention relates to a process and plant for skinning tomatoes using thermophysical methods. The process consists substantially in...
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PROCESS AND PLANT FOR THE PRODUCTION OF LYCOPENE FROM REJECTS OF...
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Process for peeling tomatoes under vacuum
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Improved process for peeling tomatoes under vacuum comprises the step of instantaneously connecting the container of the tomatoes to a...
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전자레인지 조리용 파우치 식품 및 토마토 조림 요리의 제조 방법
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【요약】【과제】토마토 삶어 요리용 소스가 미리 충전되어 레토르트 처리 된 주머니 모양의 파우치내에 고체 속재료를 투입해 전자 렌지로 가열 조리했을 경우에, 토마토 삶어 요리용 소스에 침지법하지 않았다 고체 속재료를 토마토 삶어 요리한 것같은...
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