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Use of extracts for activating caspase-14 expression in human sk...
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One or more extracts selected from the group consisting of litchi, glasswort, peach, soja seed, sweet basil, cucumber, chanterelle, le...
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Topical cosmetic composition with skin rejuvenation benefits
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There are provided topical cosmetic compositions for improving the aesthetic appearance of skin and remediating the effects of aging, ...
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Skin care compositions and methods of improving aesthetic appear...
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The present invention relates to cosmetic compositions that may be topically applied to skin, hair and nails for improving the aesthet...
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Topical cosmetic composition with skin rejuvenation benefits
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There are provided topical cosmetic compositions for improving the aesthetic appearance of skin and remediating the effects of aging, ...
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Topical cosmetic composition with skin rejuvenation benefits
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There are provided topical cosmetic compositions for improving the aesthetic appearance of skin and remediating the effects of aging, ...
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TOPICAL COSMETIC COMPOSITION WITH SKIN REJUVENATION BENEFITS
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피클 오이의 제조방법(Producing method of the pickle cucumber)
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본 발명은 적정짠맛에 단맛과 신맛을 유지하면서, 뒷맛이 깨끗하고, 발효성의 향취미가 우수하며, 육질이 단단하고 조밀한 조직으로 씹을 때 아삭거리는 촉감이 뛰어날 뿐만 아니라 자연그대로의 향이 어우러져 신선하고, 우리나라 사람의 입맛에 잘 맞...
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Method for the enzymatical preparation of flavours rich in c6-c1...
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The invention relates to a method for the preparation of flavors with for instance creamy, green, cucumber like fatty odor characteris...
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오이식초를 함유한 숙취해소용 음료 조성물(THE BEVERAGE COMPOSITION FOR ANTI-HANGOVE...
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본 발명은 오이식초를 함유한 숙취해소용 음료 조성물에 관한 것으로서, 정제수 100중량부에 오이식초 2~15중량부, 헛개나무 추출농축액 0.5~5중량부, 울금 추출농축액 0.1~0.5중량부를 혼합하여 이루어진 것을 특징으로 한다. 상기의 방...
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숙취해소 효능이 있는 오이식초의 제조방법(THE MANUFACTURING METHOD OF CUCUMBER VINE...
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본 발명은 숙취해소 효능이 있는 오이식초의 제조방법에 관한 것으로서, 세척된 오이를 분쇄하는 분쇄단계(제1단계)와 상기 제1단계에서 분쇄된 오이에 당도가 8~30°brix가 되도록 당을 첨가하는 당첨가단계(제2단계)와 상기 제2단계...
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