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Dehydrated garlic preparations and buffer compounds to alleviate...
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There is disclosed a unique composition which essentially comprises a granule or cell or garlic having adhered thereto a suitable amou...
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Method for treating genital and oral herpes
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A method for treating herpes simplex virus is disclosed in which a sufferer is treated with garlic or a garlic preparation such as a h...
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Method for production of garlic paste
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A method for the production of non-odorous garlic paste is disclosed. This method comprises (i) subjecting garlic bulbs as wrapped in ...
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Method for producing deodorized liquid garlic extract
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Liquid garlic extract which is completely free from odor is disclosed. The method for producing such garlic extract is readily carried...
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Process for producing dry discrete agglomerated garlic and onion...
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A method for producing agglomerated products from garlic powder, onion powder, or mixtures thereof. The method includes the use of upr...
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흑마늘 및 흑마늘 추출물 제조방법(Method for manufacturing black garlic and the...
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본 발명은 흑마늘 및 흑마늘 추출물 제조방법에 관한 것으로서, 더욱 상세하게는 에스-알릴시스테인(S-allylcysteine, '이하''SAC'라 함)의 함량이 높아서 항산화활성 및 유효성분이 우수하도록 마늘을 ...
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관능성 및 항산화 활성을 향상시킨 한과의 제조방법 및 이를 통해 제조된 한과(Manufacturing method ...
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본 발명의 관능성 및 항산화 활성을 향상시킨 한과의 제조방법 및 이를 통해 제조된 한과는 찹쌀발효분말에 흑마늘 분말을 혼합하며 물을 첨가하여 반죽물을 제조하고, 상기 반죽물을 증숙하고 반대기를 성형하고 유탕하며, 유탕된 반대기의 표면에 조청...
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마늘 고추장 및 그 제조방법(RED PEPPER PASTE WITH GALIC AND MANUFATURING MET...
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본 발명은 마늘 고추장 및 그 제조방법에 관한 것으로, (a) 마늘 및 대추 표면에 묻은 먼지나 오물을 제거하고, 마늘 및 대추를 각각 세절하는 단계, (b) 벌꿀을 70℃ 내지 90℃가 될 때까지 가열하여 벌꿀액을 마련하는 단계, (c) ...
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아조엔이 함유된 마늘 오일의 제조방법(Process for Preparing Edible Oil Containing...
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본 발명은 마늘 분쇄물, 마늘 착즙액, 마늘 건조 분말 및 마늘 추출물 중에서 선택되는 어느 하나 이상의 알리신(allicin) 함유 마늘 재료를 준비하는 단계; 상기 알리신 함유 마늘 재료를 유지방과 혼합하는 단계; 및 상기 알리신 함유 ...
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아조엔이 함유된 버터의 제조방법(Process for Preparing Milk Butter Containing A...
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본 발명은 마늘 분쇄물, 마늘 착즙액, 마늘 건조 분말 및 마늘 추출물 중에서 선택되는 어느 하나 이상의 알리신(allicin) 함유 마늘 재료를 준비하는 단계; 상기 알리신 함유 마늘 재료를 유지방과 혼합하는 단계; 및 상기 알리신 함유 ...
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