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Phenolic acids and flavonoids of fig fruit (Ficus carica L.) in the northern Mediterranean region
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Food chemistry 2008
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Phenolics are an important constituent of fruit quality because of their contribution to the taste, colour and nutritional properties ...
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Flavonoid content in leaf extracts of the fig (Ficus carica L.), carob (Ceratonia siliqua L.) and pistachio (Pistacia lentiscus L.)
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Biofactors 2006
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The total flavonoid content of leaf extracts (70% ethanol) from fig ( Ficus carica L.), carob (Ceratonia siliqua L.) and pistachio (Pi...
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Fig trees (Ficus carica L.) leaf nutrients contents with potassium fertilization
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Ciencia e agrotecnologia 2005
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Potassium rates were evaluated in fig trees cv Purple of Valinhos during first development years. The experimental design was in rando...
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Alterations in cell wall polysaccharides during ripening in distinct anatomical tissue regions of the fig (Ficus carica L.) fruit
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Postharvest biology and technology 2004
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During the last stage of fig (Ficus carica L.) fruit development, profound cell wall modification processes occur as indicated by incr...
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Fig volatile compounds - a first comparative study
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Phytochemistry 2002
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We analysed the compounds of volatile blends released by receptive figs of twenty Ficus species to attract their specific pollinating ...
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Phytosterols and fatty acids in fig (Ficus carica, var. Mission) fruit and tree components
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Journal of food science 2001
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The phytosterol compositions in unsaponifiables of fig (Ficus carica, var. Mission) fruit and 3 structural components of the branches;...
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Volatile compounds from extracts of figs of FICUS CARICA
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Phytochemistry 1997
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Pentane extracts from figs ofFicus carica, the common fig tree, were analysed by GC-mass spectroscopy. Four series of extracts were pr...
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병원내에서 분리된 메티실린내성 황색포도상구균에 대한 무화과잎 추출물의 항미생물효과
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한국미생물, 생명공학회지 2010
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무화과는 뽕나무 과에 속하며 세계에서 가장 오래된 과일 중 하나이고, 국내에서는 주로 소화장애, 염증성궤양 그리고 가려움증 등에 사용되어 왔다. 본 연구에서는 무화과 잎을 메탄올로 추출한 후 임상진료실에서 분리된 메티실린 내성 황색포도상구균...
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양념과 부재료가 키위, 무화과를 이용한 육류조리용 소스의 연육효과에 미치는 영향
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(구.한국조리과학회지) 2010
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이 연구에서는 단백 분해 작용이 있는 키위와 무화과를 과실 자체로 조리에 이용할 때 연육작용이 있는지 살펴보았다. 또한 우리나라 조리방법에 의거하여 양념과 부재료의 영향을 측정하였다. 과실의 단백 분해 효소활성도를 측정한 결과 키위의 경우 ...
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무화과(Ficus carica L.) 잎의 메탄올 추출물과 그 분획물의 살충활성
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농약과학회지 2008
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양한 환경조건 온실, 하우스 및 노지에서 재배된 무화과 잎의 메탄을 추출물 및 그 분획물의 살충활성을 검토한 결과 노지에서 재배된 무화과 잎의 메탄을 추출물80~89%억제)이 온실이나 하우스에서 재배된 것에 비해 점박이응애(T. urtica...
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