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Glycine과 Glucose의 Maillard Reaction Products에 의한 토란의 효소적 갈변 저해
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한국식품영양과학회지 2004
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토란으로부터 polyphenol oxidase를 추출하여 Maillard reation products(MRPs)가 토란 PPO에 미치는 영향을 조사하였다. 토란 PPO에 대한 MRPs의 저해 효과는 사용한 기질이 (+)-catechin, ...
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박피 토란 ( Colocasia antiquorum SCHOTT ) 의 침지 보관액에 따른 저장효과 비교
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한국식품저장유통학회지 2002
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박피 토란의 저장성을 향상시키기 위한 방안으로 전해산화수, 유자과즙을 첨가한 전해산화수 및 명반수를 사용하여 제조한 침지저장액에 따른 저장 효과를 살펴본 결과, 토란 수분함량은 80.05%에서 저장 25일째 수분의 흡수로 인해 82.12~8...
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토란의 지방종별 종우의 연령 및 중량이 주요특성에 미치는 영향
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HEB 1979
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Present work was carried out to improve the method of cultivation of taro by using new (one year old) or old (2 or 3 years old) seed t...
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한국산 토란 Colocasia antiquorum SCHOTT 에 관한 연구
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HEB 1967
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The authors studied on the ccological characteristics of Taro of local varieties in Korea from 1966 to 1967,
The results can be summa...
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Detection of Falsely Labeled Taro in Japan by Elemental Analysis: Improvement of Discrimination Ability Using a Sampling Plan
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Food science and technology research 2012
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Thirteen elements (Na, Mg, P, Ca, Mn, Fe, Ni, Cu, Zn, Rb, Sr, Cd and Ba) in the compositions of 230 taro samples (118 Japanese fresh, ...
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Effect of shading by baobab (Adansonia digitata) and nere (Parkia biglobosa) on yields of millet (Pennisetum glaucum) and taro (Colocasia esculenta) in parkland systems in Burkina Faso, West Africa
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Agroforestry systems 2012
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An experiment was conducted in Nob,r,, Burkina Faso to assess the effect of shade of two indigenous fruit trees, Adansonia digitata (B...
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Giant taro and its relatives: A phylogeny of the large genus Alocasia (Araceae) sheds light on Miocene floristic exchange in the Malesian region
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Molecular phylogenetics and evolution 2012
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Alocasia comprises over 113 species of rainforest understorey plants in Southeast Asia, the Malesian region, and Australia. Several sp...
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