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세발나물 열수 추출물을 첨가한 고추장 소스의 품질특성 (Quality Characteristics of Gochujang Sauce withHot-Water Extracts of Spergularia marina L. Griseb)
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한국외식산업학회지 v.16no.3,pp. 99 - 107, 2020, 한국외식산업학회 2020
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화장품 소재로서 세발나물 추출물의 생리활성 연구 (Study on the Bioactive Characteristics of Spergularia marina L. Griseb Extract as Cosmatic Raw Material)
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한국외식산업학회지 v.16no.3,pp. 99 - 107, 2020, 한국외식산업학회 2020
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Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Pork Patties added with Spergularia marina L. Griseb Powder(세발나물 분말을 첨가한 돈육 패티의 품질 특성과 항산화 활성)
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東아시아食生活學會誌 = Journal of the East Asian Society of Dietary Life v.27 no.6 ,pp. 635- 643, 2017, 1225-6781 2017
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세발나물 분말 첨가 국수의 품질 특성 및 항산화 활성 (Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Noodles added with Spergularia marina L. Griseb Powder)
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東아시아食生活學會誌 = Journal of the East Asian Society of Dietary Life v.27 no.1 ,pp. 50 - 60, 2017, 1225-6781 2017
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소금대용 세발나물 첨가 쌀쿠키의 품질특성 및 최적화 (Quality Characteristics and Optimization of Rice Cookies Prepared by Substituting Salt with Spergularia Marina L. Griseb)
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한국식품조리과학회지 = Korean Journal of Food & Cookery Science v.32 no.3 ,pp. 279 - 289, 2016, 2287-1780 2016
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Comparison of Nutritional Components and Antioxidative Effects of Spergularia marina According to Different Drying Methods(건조방법을 달리한 세발나물의 영양성분 및 항산화 효과 비교)
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한국지역사회생활과학회지 = The Korean Journal of Community Living Science v.31 no.1 ,pp. 51- 63 2020
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Changes in Antioxidant and Cancer Cell Growth Inhibitory Activities of Spergularia marina Griseb Extract according to Different Cooking Methods(조리법에 따른 세발나물 추출물의 항산화 및 암세포 성장억제 활성 변화)
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한국식품조리과학회지 = Korean Journal of Food & Cookery Science v.33 no.6 ,pp. 673- 681, 2017, 2287-1780 2017
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세발나물 분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질특성 (Quality Properties of Sponge Cake with Added Spergularia marina griseb powder)
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韓國食生活文化學會誌 = Journal of the Korean Society of Food Culture v.31 no.1 ,pp. 81 - 87, 2016, 1225-7060 2016
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반응표면분석법을 이용한 소금대용 세발나물 첨가 쌀머핀의 품질특성 및 최적화 (Quality Characteristics and Optimization of Rice Muffins prepared by Substituting Salt with Spergularia marina L. Griseb using Response Surface Methodology)
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한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition v.29 no.2 ,pp. 186 - 199, 2016, 1225-4339 2016
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세발나물 분말이 지방세포와 고지방식이 유도 비만 흰쥐에 미치는 영향 (Effects of Spergularia marina Griseb Powder on Adipocytes and High-Fat Diet-Induced Obese Rats)
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2016, xi,94p, 조선대학교 , 국내박사 2016
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